Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία Alesia σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της και των εγγεγραμμένων χρηστών και έχει διασφαλίσει ότι η ιδιωτική τους ζωή και τα προσωπικά τους δεδομένα προστατεύονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος alesia.gr. Ως εκ τούτου, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα alesia.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR δίνοντας το δικαίωμα στους χρήστες να τα κατεβάσουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα διαγράψουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα alesia.gr.

Χρήση των δεδομένα σας:
Εφόσον επιλέξετε να κάνετε εγγραφή για να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ή και να προχωρήσετε σε αγορά ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα alesia.gr τα στοιχεία σας αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μας καθώς συμπληρώνετε εσείς τα απαραίτητα πεδία, το όνομά σας, η διεύθυνση σας, η πόλη και η χώρα κατοικίας σας, το τηλέφωνό σας και το email σας. Αυτά τα χρησιμοποιούμε για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση πρόσβαση στα δεδομένα σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι της εταιρίας, ο τεχνικός μας και απολύτως κανένας άλλος. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας χωρίς εξουσιοδότηση ακόμα και από τους εργαζόμενους της εταιρίας μας απαγορεύεται και έχουμε αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει σε αυτά πρόσβαση χωρίς την ρητή συγκατάθεσή μας. Η μοναδική εξαίρεση που προβλέπεται από τον νόμο είναι μόνο οι αρμόδιες αρχές.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή πηγαίνοντας στα εργαλεία GDPR στο κάτω μέρος του ιστότοπού μας alesia.gr να τα κατεβάσετε, να τα τροποποιήσετε, ή να τα διαγράψετε. Επίσης τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μαζί σας σε περίπτωση προβλημάτων στην παράδοση των ειδών που παραγγείλατε. Η χρήση αυτή αφορά το όνομά σας, το τηλέφωνό σας, την διεύθυνση σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να σας στείλουμε διαφημιστικά. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός των παραπάνω που αφορούν την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Ποτέ δεν θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας ή μέρη αυτών, σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή τρίτα μέρη.

Πρόσβαση στα δεδομένα:

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, το δικαίωμα της ενημέρωσης και της αντίρρησης τα οποία προβλέπονται από τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

ENGLISH

Alesia's company respects the privacy of its visitors and registered users and has ensured that their privacy and personal data are protected when you use our services through our online store alesia.gr. As a result, our online store alesia.gr uses your personal data in accordance with the European GDPR Regulation giving users the right to download, process or delete them from the alesia.gr online store.

Using Your Data:

If you choose to sign up to create your own account or even make a purchase as a visitor to alesia.gr, your information will be stored in our database as you fill in the required fields, your name, address, or your city and country of residence, your phone and your email. We use these to send you your order.

In any case, access to your data in our online store is exclusively by our employees, our technician and absolutely no one else. Unauthorized access to your data even by our employees is prohibited and we have taken all necessary steps to prevent anyone from accessing it without our express consent. The only exception provided for by law is only the competent authorities.

You can download, modify, or delete them at any time by visiting the GDPR tools at the bottom of our site alesia.gr. We also use them to contact you in the event of problems with the delivery of the items you ordered. This use relates to your name, your phone number, your address and your email address. We will not use your personal information to send you advertising. We will not use your personal information for any purpose other than the following that relates to the proper handling of your order. We will never forward your data or portions of it to unauthorized persons or third parties.

Access to data:

The records kept may be communicated to the competent judicial, police and other administrative authorities upon their lawful request and in accordance with any applicable laws. The Customer has, within the framework of the telecommunications privacy legislation, the right to information and objection provided by Articles 11 to 13 of Law 2472/1997.